Dette nettstedet har begrenset støtte for nettleseren din. Vi anbefaler å bytte til Edge, Chrome, Safari eller Firefox.

Vi sender til hele Norge Frakt kun 79,- Gratis over 1500,-

Kundeservice

Kundeservice
oppdatert 12/07-21

Velkommen til Tennisshoes.no. Disse vilkårene regulerer salg og kjøp av produkter via nettstedet vårt, tennisshoes.no. Vilkårene kan endres når som helst. Reviderte vilkår gjelder fra datoen for offentliggjøring på tennisshoes.no.

Avtalen

Avtalen består av disse salgsbetingelsene, opplysninger gitt i bestillingsløsningen og eventuelt særskilt avtalte vilkår. Ved eventuell motstrid mellom opplysningene, går det som særskilt er avtalt mellom partene foran, så fremt det ikke strider mot ufravikelig lovgivning.

Avtalen vil i tillegg bli utfylt av relevante lovbestemmelser som regulerer kjøp av varer mellom næringsdrivende og forbrukere.

Selger er:

Bergen Sneakers AS
tennis@tennisshoes.no
org nr: 987 99 7419
Tlf: +47 477 01 577
og betegnes i det følgende som  selger/selgeren.

Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som kjøper/kjøperen.

Ved å godta disse vilkårene, og etter bekreftelse av kundens bestilling, inngås en skriftlig og bindende avtale mellom kunden og tennisshoes.no. Når en bestilling er fullført på tennisshoes.no, vil kunden automatisk motta en bekreftelse på kjøpet. Ved feil, mangler eller avvik i tilgjengeligheten i bestillingen forbeholder tennisshoes.no seg retten til ikke å sende produktet til kunden, og dermed kansellere bestillingen.

Aldersbegrensning
Hvis kunden er under 18, må tillatelse innhentes fra en forelder eller annen myndighet til å kjøpe på tennisshoes.no.

Autentisitet
Som en autorisert distributør for alle designerne som er omtalt, garanterer tennisshoes.no ubetinget at hvert element som selges på nettstedet er 100% autentisk.

Farger og bilder
Tennisshoes.no tilstreber med alle bilder å gjengi fargen og utseendet på varene på nettstedet så nært som det er teknisk mulig. Imidlertid kan autrementstore.com ikke garantere 100% nøyaktighet på grunn av forskjellige dataskjermkalibreringer, skjermkvalitet og innstillinger i brukerens slutt.

Priser
Alle priser som vises på nettstedet er gitt i NOK (norske kroner). Avgifter blir automatisk beregnet og inkludert i totalprisen for bestillingen din. Tennisshoes.no forbeholder seg retten til når som helst å endre prisene. Produkter skal imidlertid faktureres på grunnlag av prisene som gjaldt på det tidspunktet bestillingen ble registrert, med forbehold om tilgjengelighet.

Skatt, moms og toll
Frakt og avgifter er estimert og vil bli oppdatert under kassen, basert på fakturerings- og fraktinformasjonen din. Norsk merverdiavgift vil bli brukt på ordrer som sendes i Norge. Lokal merverdiavgift vil bli brukt på alle andre EU-destinasjoner. Toll og importavgift belastes når pakken når bestemmelseslandet. Disse kostnadene må betales av mottakeren av pakken. Dessverre har vi ingen kontroll over disse avgiftene, og kan ikke fortelle deg hva kostnaden kan være, ettersom tollpolitikk og importavgift varierer fra land til land.

Vi undervurderer ikke under noen omstendigheter noen av våre bestillinger.

Lokale importavgifter er ansvaret for deg, kjøperen, og blir satt av de lokale skattemyndighetene i ditt land.

Betalinger
Tennisshoes.no godtar betaling med Visa, Mastercard og American Express. Betalinger kan også gjøres via Paypal. Tennisshoes.no lagrer ikke kortinformasjon. Alle sendte transaksjoner er kryptert med høyeste sikkerhetsstandard. Kortbetalinger gjøres via Stripe og PayPal-betalinger håndteres av PayPal. For norske kunder aksepterer vi nå betalinger via VIPPS.

Selger kan belaste kjøperen for varen fra den sendes fra selgeren til kjøperen.

Hvis kjøperen bruker et kreditt- eller debetkort for å utføre betalingen, kan selgeren holde pengene på kortet når bestillingen er plassert. Kortet belastes samme dag varen sendes.

Hvis selgeren tilbyr fakturering etter levering, skal fakturaen utstedes når varen sendes. Forfallsdatoen skal skrives på fakturaen og må være minimum 14 dager fra kjøper mottar leveransen.

Kjøpere under 18 år kan ikke betale via fakturering etter levering.

Shipping
Alle bestillinger sendes via Posten BRING. Dersom varen er på lager, sendes vanligvis alle bestillinger hos tennisshoes.no innen 2 virkedager. Vær oppmerksom på at leveringstiden kan øke i perioder med høy etterspørsel.

Norge

Posten BRING til nærmeste hentested: 1-3 virkedager fra utsendelse av ordre - 79, - kr

Fraktprisen vil vises og legges til under kassen. Sporingsnummer vil bli gitt via e-post.

Henting i butikken er gratis.

Leveranse

Levering har skjedd når kjøperen eller hans / hennes representant har tatt varen i besittelse.

Hvis leveringstiden ikke er oppgitt i bestillingsløsningen, skal selgeren levere varen til kjøperen innen en rimelig tidsramme og senest 30 dager etter at bestillingen er plassert av kunden. Varen skal leveres til kjøperen med mindre andre spesielle avtaler gjøres mellom partene.

Mangel på varen

Hvis det foreligger en mangel ved varen må kjøper innen rimelig tid etter at den ble oppdaget eller burde ha blitt oppdaget, gi selger melding om at han eller hun vil påberope seg mangelen. Kjøper har alltid reklamert tidsnok dersom det skjer innen 2 mnd. fra mangelen ble oppdaget eller burde blitt oppdaget. Reklamasjon kan skje senest to år etter at kjøper overtok varen. Dersom varen eller deler av den er ment å vare vesentlig lenger enn to år, er reklamasjonsfristen fem år.

Dersom varen har en mangel og dette ikke skyldes kjøperen eller forhold på kjøperens side, kan kjøperen i henhold til reglene i forbrukerkjøpsloven kapittel 6 etter omstendighetene holde kjøpesummen tilbake, velge mellom retting og omlevering, kreve prisavslag, kreve avtalen hevet og/eller kreve erstatning  fra selgeren.

Reklamasjon til selgeren bør skje skriftlig.


Returpolicy

Du har lovlig rett til å kansellere eller returnere bestillingen innen 14 dager etter mottak av varene. Avbestillingsperioden utløper 14 dager fra dagen etter dagen da du (eller noen du nominerer, annet enn en transportør) mottar den siste varen. For å utøve retten til å kansellere eller returnere, må du informere oss på e-post til: tennis@tennisshoes.no, eller fylle ut skjemaet som følger med varene og sende det med posten til: Bergen Sneakers, Torgalmenningen 12, 5014 Bergen.

Eventuelle fraktkostnader som kan medføre når du returnerer produktene er på ditt / kundens ansvar. Bergen Sneakers AS vil ikke kompensere for returnerte pakker tapt i returforsendelsen.

Forsikre deg om at forsendelsen er merket og deklarert som en retur for å unngå forsinkelser i toll.

Send retur til:

Bergen Sneakers AS
Torgalmenningen 9
5014 Bergen
Norge

Inkluder telefonnummeret vårt i retur: +47 477 01 577

Alle refusjoner vil bli gjort via betalingsmåten du brukte for den aktuelle bestillingen.

Kostnadene for varene sammen med den opprinnelige fraktkostnaden og eventuelle tilleggskostnader ved kjøpstidspunktet vil bli refundert dersom alle krav er oppfylt. Refusjon for returnerte produkter vil bli gjort så snart som mulig, senest innen 30 virkedager, etter at Bergen Sneakers AS mottar de returnerte produktene.

Vær oppmerksom på at tilleggsavgifter, skatter eller eventuelle tilleggsgebyrer du måtte ha ikke vil bli tilbakebetalt av Bergen Sneakers AS

Vi kan trekke fra refusjonen for verditap på leverte varer, hvis tapet er et resultat av unødvendig håndtering fra deg.

Vi betaler refusjon med samme betalingsmåte som du brukte for den første transaksjonen.

I tilfelle vi har sendt varer til deg og du har kansellert bestillingen din, kan vi holde tilbake refusjon til vi har mottatt varene tilbake, eller du har fremlagt bevis for at du har sendt varene tilbake, det som er tidligst.

Du skal returnere kansellerte bestillinger til oss uten unødig forsinkelse og under alle omstendigheter senest 14 dager fra dagen da du meddelte kanselleringen av kontrakten til oss. Fristen er oppfylt hvis du sender varene før perioden på 14 dager er utløpt.

Du er kun ansvarlig for redusert verdi av varene som følge av håndteringen, annet enn det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon.

Vær oppmerksom på at du bare kan bruke din rett til å kansellere bestillingen hvis du gir oss formell skriftlig varsel om kansellering når som helst etter at bestillingen din er plassert, inntil 14 kalenderdager fra dagen etter at du mottok bestillingen, via e-post eller post som beskrevet ovenfor.

Tennisshoes.no godtar ikke retur for ikke-defekte gjenstander som er slitt og tagger fjernet. Vær oppmerksom på at du har en juridisk forpliktelse til å ta rimelig vare på varene mens de er i din besittelse. Hvis du ikke overholder denne forpliktelsen, kan retten til refusjon bli påvirket. Vi ber om at du ikke fjerner merkelapper og hygienetetninger før du er helt fornøyd med at varene ikke kan returneres innen fjorten dager. Vi ber også om at varene returneres med originalemballasjen, inkludert, i tilfelle sko, originale esker.

Vi anbefaler alle kunder å sjekke produktene grundig ved levering før de vedlagte taggene fjernes og før originalemballasje kastes. Med unntak av varenes feil og erstatning ikke er tilgjengelig, kan refusjon for varene gis og bare etter tennisshoes.no’s skjønn. Skulle produktet være feil ved ankomst, bør tennisshoes.no varsles per e-post samme dag på tennis@tennisshoes.no

Reparasjon eller utskifting

Kjøperen kan velge mellom å få reparert mangelen eller å levere en tilsvarende vare. Selgeren kan imidlertid motsette seg kjøperens krav hvis det er umulig å utføre kravet eller får selgeren til å ta urimelige utgifter. Reparasjon eller utskifting skal utføres innen rimelig tid. Selgeren har som regel ikke rett til mer enn to forsøk på å kurere den samme feilen.

Prisreduksjon

Kjøperen kan kreve en passende prisreduksjon hvis varen ikke repareres eller erstattes. Dette betyr at forholdet mellom redusert og opprinnelig avtalt pris tilsvarer forholdet mellom varens verdi i mangelfull tilstand og tilstanden i henhold til den opprinnelige kontrakten. Hvis spesielle omstendigheter krever det, kan prisreduksjonen i stedet svare til mangelens innvirkning på kjøperen.

Avslutning 

Hvis varen ikke repareres eller erstattes, kan kjøperen også kansellere kjøpet i tilfeller der mangelen ikke er vesentlig.

Utveksling

Det er ikke mulig å bytte til andre produkter og størrelser. Hvis du ønsker å returnere eller bytte, vennligst gi oss beskjed på e-post tennis@tennisshoes.no så snart som mulig, og vi vil gi råd med ytterligere instruksjoner.

 

Rett til å kansellere

Med mindre kontrakten er unntatt fra angreretten, kan kjøperen kansellere bestillingen i samsvar med kanselleringsloven.

Kjøperen må informere selgeren om at han / hun vil benytte seg av denne retten innen 14 dager etter starten av kanselleringsperioden. Denne tidsfristen inkluderer alle kalenderdager. Hvis perioden slutter på lørdag, søndag eller helligdag, forlenges perioden til neste virkedag.

Fristen for å utøve ens angrerett blir sett på som oppfylt hvis varsel sendes innen utløpet av kanselleringsperioden. Kjøperen har bevisbyrden for å demonstrere at retten er hevdet, og varsel må derfor sendes skriftlig (via kanselleringsskjema, e-post eller brev).

Avbestillingsperioden begynner som følger:

- Ved kjøp av enkeltvarer begynner kanselleringsperioden dagen etter at varen er / varene er mottatt

- Hvis et abonnement blir solgt, eller kontrakten inneholder regelmessig levering av identiske varer, begynner perioden dagen etter at den første forsendelsen er mottatt.

- Hvis kjøpet består av flere leveranser, begynner perioden dagen etter at den endelige leveransen er.

Avbestillingsperioden vil bli utvidet til 12 måneder etter utløpet av den opprinnelige perioden dersom selgeren ikke informerer kjøperen om retten til å kansellere og standard kanselleringsskjema før kontraktsinngåelsen. Dette vil også gjelde dersom informasjon om vilkår, tidsfrister og prosedyrer for å utøve retten til å kansellere er utilstrekkelig. Hvis den næringsdrivende gir denne informasjonen i løpet av disse 12 månedene, avsluttes kanselleringstiden imidlertid 14 dager etter den dagen kjøperen mottok informasjonen.

Når angreretten utøves, må varen returneres til selgeren innen rimelig tid og senest 14 dager etter at melding er gitt om intensjonen om å utøve retten. Kjøperen må dekke de direkte kostnadene knyttet til retur av varen, med mindre annet er avtalt eller Selger ikke har informert Kjøperen om at han / hun må dekke returkostnadene. Selgeren kan ikke sette gebyrer for kjøperens bruk av retten til å kansellere 

Kjøperen kan sjekke eller teste varen på en passende måte for å fastslå varens art, egenskaper og funksjon uten å påvirke retten til å kansellere. Hvis kontrollen eller testingen går utover det som er rimelig og nødvendig, kan kjøperen være ansvarlig for reduksjon i varens opprinnelige verdi.

Selger er forpliktet til å betale kjøpesummen tilbake til kjøperen uten unødig forsinkelse, og senest 14 dager etter at selger mottok varsel om kjøperens beslutning om å utøve angreretten. Selger har rett til å beholde tilbakebetalingen til den har mottatt varene fra kjøperen, eller til kjøperen har dokumentert at varene er sendt tilbake.

Defekte varer

Varer er feil hvis de mottas skadet eller hvis en produksjonsfeil oppstår innen seks måneder etter kjøpet. Varer som er skadet som følge av normal slitasje, anses ikke å være feil. Hvis varen din er feil når du mottar den, kan du returnere den for refusjon. Bare be om retur per e-post, og send de defekte varene tilbake til oss innen 30 dager etter mottak av bestillingen. Der det er mulig, vil vi tilby å reparere varen. Hvis det ikke kan repareres og det samme produktet fortsatt er tilgjengelig, sender vi deg en erstatning. Hvis det samme produktet ikke lenger er tilgjengelig, har du rett til full refusjon. Hvis du ønsker å bytte ut en defekt vare i stedet for å få refusjon, vær oppmerksom på at vi bare kan erstatte den for det samme produktet i samme størrelse, med forbehold om tilgjengelighet. Eventuelle fraktkostnader som kan påløpe når du returnerer produktene er på ditt / kundens ansvar.

 

Personvern

Tennisshoes.no kan bruke din personlige informasjon til behandling av bestillinger, betalinger og for å gi deg en personlig shoppingopplevelse. Vi vil også bruke opplysningene dine for å oppfylle og levere dine bestillinger og administrere kontoen din. Personlig informasjon som du oppgir kan bli gitt til et kredittreferansebyrå eller svindelforebyggende byrå, som kan føre oversikt over denne informasjonen. Tennisshoes.no kan bruke din personlige informasjon til å sende deg markedsføringsoppdateringer som du kan velge å avslutte når som helst. Tennisshoes.no selger ikke dine opplysninger til tredjeparts markedsføringsselskaper.

 

Force majeure

Ved force majeure vil tennisshoes.no’s forpliktelser bli suspendert. Kontrakten mellom deg og tennisshoes.no kan i slike tilfeller heves helt eller delvis av deg selv eller av tennisshoes.no. En force majeure er i tilfelle krig, borgerkrig, revolusjon, opprør, statlige tiltak, streik, lockout, blokkering, svikt i strøm, telefon- eller internettjeneste, naturkatastrofer eller lignende hendelser. Under slike omstendigheter vil autrementstore.com prøve å løse alle problemer i tide.

 

Gjeldende lov

Disse vilkårene og vilkårene som er underlagt og tolket i samsvar med norsk lov og de norske domstolene, vil ha eksklusiv jurisdiksjon for enhver tvist under denne avtalen.

 

Konfliktløsning

Krav må rettes til selgeren innen en rimelig tidsramme i samsvar med seksjonene 'Returpolicy' og 'Rett til å kansellere'. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister utenfor retten. Hvis dette ikke lykkes, kan kjøperen kontakte Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet kan nås på (+47) 23 400 500 eller på www.forbrukerradet.no

 

Firmainformasjon

Nettstedet tennisshoes.no og registrert domene eies av Bergen Sneakers AS. Selskapet er registrert i Norge. Vårt identifikasjonsnummer er 987997419.

Meld deg på vårt nyhetsbrev for 10% rabatt på din første ordre

Handlekurv

Produktene er utsolgt